ORGANIZACIJA DOGODKOV

 

Agencija Salamander d.o.o. nudi kreativne usluge in produkcijske zmožnosti za realizacijo enkratnih, nepozabnih dogodkov ali prireditev. Pri tem zapolnjujemo prav vse segmente, od začetne konceptualne zasnove, do končne izvedbe dogodka.

Svoje kreativne rešitve ponujamo na področju scenske, glasbene in svetlobne zasnove s posebnim poudarkom na vizualizacijah s pomočjo tro- ali dvo- dimenzionalnih animacij. Na dogodku poskrbimo za tehnično izvedbo in po potrebi priskrbimo tehnično opremo (odre, scenske elemente, ozvočenje, razsvetljavo, multimedijske tehnologije).

Stremimo k temu, da ustvarjamo učinkovite in unikatne zabavne dogodke, ki se kar nabolj prilagajajo naročnikovim potrebam in zapustijo dolgoročen ter nepozaben vtis. Pri tem iščemo in odkrivamo možnosti, da v naše storitve sproti vključujemo novosti s področja sodobnih interaktivnih tehnologij.

Natančno planiranje, implementacija ideje in nadzor nad dogodkom, so po našem mnenju ključni dejavniki pri izvedbi posamičnega dogodka.

Naročnikom svetujemo o vsebinskih rešitvah in optimalnih sredstvih za podajanje sporočila in jim zagotavljamo, da njihovi dogodki dosežejo zastavljene cilje.