Dogodek:
Datum:
Naročnik:
Prizorišče:
Storitev:

Naši varovanci Leeloojamais in Gušti so 14.6.2012, sodelovali na prireditvi "Podaj energijo za življenje", ki se je odvila na Pogačarjevm trgu v Ljubljani. Agencija salamander je zagotovila tehnično podporo.

Dogodek:
Datum:
Naročnik:
Prizorišče:
Storitev:

Na promociji novega albuma "Izhod", skupine Big Foot Mama, so si lahko obiskovalci ogledali razstavo slik izpod čopičev petnajstih študentov likovne pedagogike pod mentorstvom prof. Zdenka Huzjana. Zaradi navdušenja obiskovalcev in velikega zanimanja javnosti, se razstava seli na častno mesto - od 5. do 25. junija bodo slike krasile glavni hodnik ljubljanskega City Parka, kjer bo...

Dogodek:
Datum:
Naročnik:
Prizorišče:
Storitev:

Ljubljansko nočno klubsko prizorišče Cirkus je v sredo, 22. februarja 2012, gostilo našo varovanko Mayo z 10-člansko spremljevalno skupino. Ob tej priložnosti nam je predstavila svoj še vroči album Čas za nas in novi videospot za single "Jest bom tle".

Dogodek:
Datum:
Naročnik:
Prizorišče:
Storitev:

Obalno društvo proti mučenju živali je ta vikend v koprski Taverni pripravilo dve dobrodelni prireditvi. Dobrodelni koncert in Dan živali. Koncert je v petek v Taverno privabil 650 ljudi, željnih dobre glasbe, na sobotni Dan žival pa so Koper preplavili ljubitelji živali. Na koncertu so se zbrala sredstva za preživetje in oskrbo psov, ki so se zaradi neodgovornih lastnikov znašli v zavetišču v...

Dogodek:
Datum:
Naročnik:
Prizorišče:
Storitev:

Ponosni smo na naše varovance, fante in dekle iz skupine LeeLoojamais, ki bodo letos nastopili na festivalu Exit! Žarometi bodo nanje svetili na enem od največjih odrov festivala, kjer se žur in dvigovanje rok v zrak dogaja non stop. Oder FUSION, četrtek 9.7.2011!