DOBRODOŠLI V AGENCIJI SALAMANDER

 

Agencija Salamander d.o.o. je mlado podjetje, ki v svojem jedru združuje posameznike s področja glasbenega managementa, projekcijskega oglaševanja in organizacije dogodkov.

Tako se podjetje v osnovi deli na tri različne, a obenem povezane segmente, ki se pri vsebinski zasnovi in realizaciji zastavljenih nalog in ciljev pogosto prepletajo ter dopolnjujejo.

Pri tem agencija s svojimi storitvami zapolnjuje področja od začetne konceptualne zasnove, do končne izvedbe dogodka ali prireditve. Elementi, pri katerih sodelujemo vključujejo organizacijske aktivnosti, scensko postavitev, vizualizacijo s pomočjo animacij, projekcije, tehnično podporo, ozvočenje, luč, oder.

Na področju glasbenega managementa izvajamo dejavnosti strateškega planiranja, koncertnih dejavnosti, promocije, trženja, pridobivanja sponzorskih sredstev, stikov z javnostmi in urejanja odnosov do t.i. tretjih oseb (agentov, založnikov, distributerjev, promotorjev).

Posebno področje aktivnosti agencije zavzemajo stilsko dovršene tro- ali dvo-dimenzionalne digitalne animacije, ki jih je mogoče s pomočjo prirejene in napredne  tehnologije, projecirati na urbane površine večjih ali manjših dimenzij (stavbe, fasade, zidove...). Tovrstne projekcije so tudi na svetovnem tržišču relativna novost in ponujajo nov, vizualno osupljiv in inovativen način podajanja sporočila.

Ključ do uspeha na eni strani vidimo predvsem v naši sposobnosti ustvarjanja kreativnih rešitev in unikatnih idej, na drugi pa v gradnji in ohranjanju profesionalnega poslovnega odnosa do naših naročnikov.

Zagotovilo za prepričljivo realizacijo zastavljenih ciljev pa smo nenazadnje posamezniki, ki delujemo v okvirih agencije in lahko vam zagotovimo, da bomo s svojim znanjem, izkušnjami, kreativnostjo, entuziazmom in poznavanjem sodobnih tehnoloških rešitev, znali vašo vizijo uspešno udejanjiti tudi v realnosti.

 

 

PARTNERJI